Jatkoa edelliseen pohdiskeluun:

Tuntuu mukavalta listata kiitollisuuden tai tyytyväisyyden aiheita ja iloja. Blogiin kirjoittamisessa on se etu, että joskus saa palautekommentteja. Samalla kirkastuu se vanha totuus, että kaikkein yksityisin on kaikkein yleisintä: ihmisen elämä on loppujen lopuksi niin samanlaista, että monilla on samoja tuntoja ja kokemuksia omassa elämässään. Siispä jatkan. Blogien lukeminenhan on ihan vapaaehtoista, ja niitä riittää valittavaksi monenlaisia. Kommenteista iloitsen joka kerta.

Tämän illan asioita:

Kiireinen viikko jatkuu, työpäivät venyvät iltamyöhään.  -> Saan olla kiinni elämässä, pystyn tekemään työtä.

Äitini ja isäni ovat olleet molemmat tänään sairaalassa. Huolestutti heidän puolestaan. Tunnen  suurta kiitollisuutta juuri nyt kuultuani isän äänen äsken puhelimessa ja saatuani tietää äidin olevan jo matkalla heräämöstä osastolle. -> Läheisten arvo entisestään korostuu silloin, kun heidän hyvinvointinsa on vaakalaudalla. Ihanaa, että olen saanut ja saan pitää vanhempani pitkään! 

Olen yleisesti ottaen tavattoman onnellinen nykyisessä elämäntilanteessani. Kaikki on niin hyvin.

Aamulla oli mukava rupatella bussissa naapurin kanssa.

Työpäivään sisältyi yksi tapaaminen, ja se sujui erittäin hyvin.

Etsin netistä Saunavirren sanoja, ja huomasin, että se on käännetty myös ruotsiksi, englanniksi, saksaksi, italiaksi, latinaksi, suahiliksi ja Tolkienin haltijakielelle! Hauskaa. :-)  Kallialan Tosielämän aamuvirsi jaksoi huvittaa myös.