Jouduin tai pääsin s-lomalle. Se on vähän näkökulmakysymys. On hyvä, että on tällainen järjestelmä, että saa olla pois töistä, jos on kipeä.

Diagnoosi oli eilen erilainen kuin se olisi, jos olisin ollut lääkärillä tänään. Nyt siinä varmaan lukisi keuhkoputkentulehdus tai inf. resp. ac. No, pääasia, että saan levätä ja olla puhumatta myös. Sain myös tarpeellisen lääkityksen ja hyviä ohjeita. 

Osui erittäin sympaattinen ja pätevä lääkäri kohdalleni. Tuli hyvä mieli, kun asiat hoituivat ja koin tulleeni kuulluksi ja ymmärretyksi. Aina ei ole niin hyvä onni. 

Kiitollinen olen siitä myös että sain eilen käytyä kampaajalla. Näytän reippaammalta ja tullen oloni paremmaksi, kun on ryhdikäs kampaus eivätkä ylipitkät hiukset vain roiku naaman kehyksenä. 

Sää on keväisen aurinkoinen. Olisi mahtavaa lähteä kävelylle, kuten lääkärikin kehotti, mutta keuhkot ovat nyt niin tukossa, että harkitsen asiaa. Katupölyä on ihan kamalasti ja ilman laatu kai aika heikko. 

Nukuin paremmin kuin edellisinä öinä. Heräsin vain kolme tai neljä kertaa. Päänsärkyyn heräsin kuudelta enkä sen jälkeen nukkunut. Taitaa olla lääkkeen sivuvaikutus, joka kenties ajan myötä häipyy. 

Töitä pitäisi jonkin verran jaksaa tehdä, mutta koska sain s-lomaa ensi viikolle asti, taidan siirtää kaikki mahdolliset tekemättömät työt maanantaihin ja keskittyä nyt potemiseen. Kuuma mustaherukkamehua, villasukat, päivän lehdet, kiinnostava romaani... Wau.