• Eilen oli kesälomani viimeinen päivä. Nyt on vielä viikonloppu aikaa ennen töihin paluuta. Ihanaa, että oli kesä ja loma. Ennätin jo unohtaa pääosan työhuolista. 
  • Tärähdykseni aiheuttamat oireet ovat päivä päivältä helpottaneet. Nyt enää huippaa välillä hiukkasen ja muisti tuntuu takkuavan. Lääkärin mielestä aivotärähdyksistä ei pitäisi edes puhua, ellei ole mennyt tajuttomaksi ja saanut pahoja neurologisia oireita. Kaikki eivät ole samaa mieltä. 
  • Eilen kävin ensi kertaa tärähdyksen jälkeen kävelemässä ja pyöräilemässä. Kävely hitaasti metsäpolulla tuntui mukavalta. Pyöräily aiheutti pientä huimauksen tunnetta. Lääkärin kuitenkin lupasi, että pyöräillä voi viikonloppuna, joten niin tein. Aion vielä tänään jatkaa, kun pitäisi mennä käymään kaupungin keskustassa. Kuntoni ei kestä enää paikallaan istuskelua.
  • Ulkona tuulee tosi kovaa. Iltapäiväksi ja yöksi on luvassa sadetta. Ei haittaa, tämähän on vaihtelua viikkojen helteen jälkeen. Eilinen yökin oli tukalan kuuma täällä lomakodissa, kun viilennysjärjestelmät on poistettu käytöstä niiden aiheuttamien vahinkojen vuoksi. Tätä tunnetta pitää muistella talvella, kun palelee... 
  • Sain jo ensimmäisen jakson lukujärjestyksen. Se näyttää aika erilaiselta kuin viimevuotinen. Eri oppiaineita ja erilaisia ryhmiä. Vaihtelu virkistää.
  • Vaikka loma loppuu, kesä ei lopu. Aion nauttia kesäisistä päivistä niin kauan kuin niitä riittää. Sitten tulee syksy, jossa on omat tunnelmalliset puolensa. Elämä on ihmisen parasta aikaa...