• Viikko meni töitä tehdessä. Muita ajatuksia ei ole päähän oikein mahtunut. Työpäivät venyivät 10 - 12-tuntisiksi. Onneksi nyt on viikonloppu.
  • Viikon etätunneista kaksi kasiluokkalaisten tuntia meni aivan loistavasti. Oppilaat olivat aktiivisia ja syntyi ihan huippuhienoja keskusteluja, joissa kaikki olivat mukana. Seiskan tuntia en ennättänyt kunnolla suunnitella, ja se oli sekava ja opettajajohtoinen. Onneksi oppilaat kestivät... 
  • Torstaina ja perjantaina junat eivät kulkeneet ja ajatus täpötäysistä busseista kammoksutti. Niinpä lähdin fillarilla töihin, vaikka olikin aika paljon pakkasta. Hyvin meni kuitenkin! Oli ilo ajaa taas pitkästä aikaa.
  • Mietin, miten pystyn kipeällä polvella polkemaan, mutta sepä sujuikin tosi hyvin. Kivut jopa vähenivät jonkin verran. Uskallan siis jatkaa pyöräilyä.
  • Saimme töissä ikävän uutisen: joudumme työskentelemään väistötiloissa vielä kaksi vuotta tämän jälkeen! Oppilaidemme suurin toive on, että luokkiin saataisiin seinät ja ovi. Kuulisi vain oman opettajan äänen sen, mitä luokkakaverit sanovat.
  • Sain tänään laadittua kaksi etäkoetta ensi viikoksi ja korjattua yhden pitämäni suomen kokeen. Huomiseksi jäi vai yksi etäkoe ja yksi nippu korjattavia. Lisäksi ovat odottamassa kaikki kahden viikon etätehtävät yläkoululaisilta sekä kuutosten kirjoitukset. Ei lopu työ tekemällä. Onneksi jaksan vielä, vaikka olenkin jo aika vanha.
  •  Kävin tänään pitkästä aikaa ruokakaupassa, yhdessä Armaani kanssa. Siellä oli tehty perusteellinen remontti. Käväisin myös viereisessä kukkakaupassa ja ostin uuden viherkasvin. Sain joululahjaksi makrameeamppelin, ja siihen olen haaveillut laittavani jonkin kukkasen työhuoneen ikkunaan. Löysin violettiin vivahtavan juorun. Toivottavasti se viihtyy meillä.
  • Ystävä lähetti linkin Minna Canth -aiheiseen kuunnelmaan. Kuuntelin sen mustikkapiirakkaa tehdessä. Oli kiinnostava. Minna löysi kutsumuksensa vähitellen elämänkohtaloiden myötä. Piirakka oli tarkoitus nauttia päiväkahvilla, mutta eipä ehtinyt. Iltakahville sitten.