Kävin kaupungilla. En löytänyt mitään ostettavaa (paitsi vedenkeittimen yöllä hajonneen tilalle). Hienoa! Sehän tarkoittaa, että minulla on jo kaikkea. Vaateosastolla suorastaan ahdisti, vaikka kotona tuntuu usein, ettei ole mitään päällepantavaa.

Hiihtäminen jäi tänään haaveeksi, kun tapasin kaupungilla ystävän ja aika vierähti liian nopeasti. Palatessa oli jo turhan kylmä hiihtohengitykseen. Oli kuitenkin kiva tavata ja rupatella pitkästä aikaa.

Lomapäivät ovat mahtavia siksikin, että on varaa luistaa ennakkosuunnitelmista tai olla ihan ilman.

Radio on mainio vehje. Kotona puuhastellessa on kiintoisaa kuunnella Ylen ykköstä, josta tulee kaikenlaista  mielenkiintoista. Nyt pari tyyppiä keskustelee Viaporista, Oolannin sodasta ja ties mistä. Aamulla kuuntelin silittäessä Johanna Korhosen pakinointia ja lauleskelua.

Loma on menossa ja olen terve! Öisin tosin näen ikäviä työasiaunia (eivät kuitenkaan ole tällä kertaa varsinaisia painajaisia), mutta päivisin en juurikaan työasioita onneksi ajattele. Tämä tekee hyvää.

Olen lukemassa tosi kiinnostavaa kirjaa: Jaakko Tapanisen Lähikuvassa Eero Huovinen. Se on hyvin kirjoitettu elämäkerrallinen kuvaus mielenkiintoisesta henkilöstä. Tuskin maltan odottaa päästäkseni jatkamaan lukemista.