Entisaikaan joulupäiviä oli kuulemma neljä. Juhlittiin tärkeää asiaa pitkään ja hartaasti. Niinpä nyt kotiin päästyäni laittelen tänään joululiinoja paikoilleen ja juhlin mielessäni kotijoulua. Kinkkuakin on vielä ja suklaata... Sopivasti radiosta tuli joulun tuomasmessu, joka oli nauhoitettu 21.12. Agricolassa. 

Kotimatka sujui eilen mukavasti, ja Armaani tuli lähibussin pysäkille illalla vastaan. Kotikaupunki on poissa ollessani peittynyt ihanaan valkeaan lumivaippaan. Kaunista ja jouluisaa!

Nyt on alkamassa oma loma -osuus joululomasta. Muutama päivä aikaa tehdä kotihommia (pyykkikone jo laulaa ja pullan leipominen on suunnitelmissa), valmistautua uudenvuodenvieraiden kestitsemiseen (ideat vielä puuttuvat) ja viettää laatuaikaa Armaani kanssa (hän tosin pääasiassa terassia kunnostaa ja golfvideoita tähyää). Rauhaisaa kotieloa kuitenkin tiedossa. Siitä olen kiitollinen.

Toivottavasti rauha ja hyvä arki jatkuvat Suomessa tulevanakin vuonna. Toivottavasti osaamme sitä myös riittävästi arvostaa!