• Viime sunnuntaina oli suorastaan blogini oma kirkkopyhä: aiheena oli kiitollisuus. En tosin päässyt kirkkoon, en edes radiokirkkoon, mutta luin tekstit myöhemmin.
  • Olin sunnuntaina entisen kuoroni juhlakonsertissa. Oli ihanaa nähdä vanhoja kuorokavereita, kuunnella korkeatasoista laulantaa ja nauttia yhdessä juhlapäivällistä.
  • Pääsin juhlapaikalle päiväseltään kuorokaverin kyydissä, ja oli oikein rattoisaa rupatella ja päivittää kuulumisia monen vuoden jälkeen. 
  • Juuri ennen paluumatkaa kävi huonosti: löin pahasti pääni (taas kerran!) - tällä kertaa naistenhuoneen pyyheautomaattiin. Ei, en todellakaan ollut päihtyneessä tilassa vaan kiireinen, kun tiesin, että miniua odotettiin. Ryntäsin WC-eriöstä ulos enkä huomanut, että oven ulkopuolella olikin käsipyyheautomaatti suoraan kohdalla. Olisi pitänyt ymmärtää pujotella sen ohi. Täräytin ohimoni ja kalloni lujasti kulmaan ja sain lievän aivotärähdyksen - taas kerran. Kiitollinen olen siitä, etten mennyt tajuttomaksi tai saanut muita tosi pahoja oireita. Eilisen podin kuitenkin kotona ja kävin lääkärissä. Olo kohenee pikkuhiljaa.
  • Tänään menin töihin, koska olin ilmoittautunut iltapäiväksi koulutukseen. Onneksi työpäivä oli kevyt ja sijainen hoiti lähdettyäni loput tunnit. Jaksoin melko hyvin päänsärystä huolimatta.
  • Koulutus oli innostava ja kiinnostava: tietoisuustaitojen opettamisesta lapsille. Ilahduin myös siitä, että kykenin vaivattomasti seuraamaan englanninkielistä luentoa, vaikka en ole englantia käyttänyt vuosiin.
  • Vaihdoin tänään kesätakista välikausitakkiin, joka näyttää toppatakilta mutta ei ole. Oli ihanaa, kun ei yhtään palellut!
  • Soitin äidille äsken. Hän oli hyvällä mielellä. Kertoi nukkuneensa viime päivinä hyvin. Ihanaa kuulla hänet hyväntuulisena. Hoitajat olivat myös avanneet hänelle radion valmiiksi, sillä sieltä olivat tulossa Hartaat sävelet. Huomaavaista.
  • En ollut soittanut äidille lauantain jälkeen, mutta se ei ahdistanut sen enempää äitiä kuin minuakin. Olen kiitollinen siitä, että tiedän äidin olevan turvassa ja hyvässä hoidossa. Viime vuosi oli tosi rankka, sillä äiti itki kaikki illat yksinäisyyttään. Nyt on enemmän seuraa ja enemmän hoitajien läsnäoloa.
  • Syksy on tullut. Olen kiitollinen eri vuodenajoista. Tulee vaihtelua elämään. Nyt keltaiset lehdet täplittävät nurmikkoa ja näyttävät hauskoilta. Meidän autokin näyttää olevan ihan keltaläiskikäs. Lämpöaaltoa tosin vielä kaivattaisiin, jotta viljelijät saisivat puinnit tehtyä. Kaikki on kuukauden myöhässä, ja heille syyssäät eivät ole ilouutinen.