• Mahtavan viikonlopun jälkeen on tullut kuvaan mukaan yksi kurja juttu: oikea ranne on sietämättömän kipeä! Arvelen alkusyyn olevan raskaan kirjamessurepun kantamisessa tai nostamisessa olalle kerta toisensa jälkeen. Käsileikkauksessa katkaistua jännettä olisi tarvittu, ja kun sitä ei enää ollut, jokin muu kohta yritti selviytyä mutta epäonnistui.  Kotimatkalla tänään teki mieli ulvoa ääneen. Mutta (sitten tulee kiitollisuuden aihe): kotona otin yhden Ibumax 600 mg -tabletin ja tsädäm - puolen tunnin kuluttua sietämättömin kipu hellitti! Mahtavaa. (Eilen kokeilin Panadol fortea, joka muuten sopisi minulle paremmin, mutta sillä ei ollut mitään vaikutusta.)
  • Arviointikeskustelut oppilaiden ja vanhempien kanssa alkoivat. Tähän asti ovat edenneet mukavasti.
  • Eilisiltana oli koululla ompeluseura! Oli tosi hauskaa. Näppärimmät kollegat auttoivat meitä tumpuloita, ja niin vain syntyi sukan kantapäitä, kirjoneuleita, housujen kavennuksia, takkeja... Välillä kahviteltiin ja sitten taas jatkettiin. Oli niin hauskaa, että päätettiin jatkaa myöhemminkin.
  • Olen tänä vuonna harrastanut kollegojen seurassa kaikenlaista hauskaa enemmän kuin koskaan. Ensin oltiin sieniretkellä, sitten lukupiirissä ja nyt ompeluseurassa. Innostus on suurta, ja lisää väkeä tulossa, kunhan ajat sattuvat sopimaan.  Aiemmin on monen vuoden ajan ollut vain liikuntaharrastuksia, jotka eivät minua innosta, mutta nämä ovat olleet hauskoja juttuja.
  • Tänään syntyi oppilaiden kanssa hyviä keskusteluja. Kasien uskontotunnilla jouduin muutamaan otteeseen myöntämään vajavaiset historiantietoni: Milloin Ravenna oli Länsä-Rooman pääkaupunki? Onko Etiopiassa muslimeja? Kuutoset pohtivat keskittyneesti eri uskontojen eetttisiä ohjeita ja lapsen oikeuksien julistusta. 
  • Soitin äidille. Ihanaa, että hän vielä vastaa ja juttelee, vaikka jutut alkavat olla kaavamaisempia eikä hänellä ole paljon kerrottavaa.