• Vaahterat ovat tosi komean värisiä juuri nyt! Varsinkin kun aurinko paistaa ja saa lehdet loistamaan oranssinhehkuisina. Muutkin ruskan värit tekevät sykähdyttävän vaikutuksen.
  • Työmatkareittini kulkee sekä kodin että työpaikan lähellä luonnon keskellä. Puut muodostavat kuin vihreän holviston, jonka kautta on mahtava kulkea. Työasiat haihtuvat mielestä ja kiitollisuus valtaa mielen, kun saa lähteä kotiin päin niin viehättävää reittiä pitkin. Matkan keskiosan kuljen bussilla nyt, kun en tarkene enää pyöräillä. Kotipuolessa saan kävellä puistossa ja ihailla sen vehreyttä ja mukavaa pikku puroa, joka kulkee puiston halki. 
  • Olin viime viikolla mainiossa virsi- ja viini-illassa, jonka seurakunta ja paikallinen viinikahvila järjestivät. Paikka oli aivan täpösen täynnä, ja veisuu kaikui komeasti. Kaiken lisäksi tapasin siellä sattumalta entisen työkaverin. Olisi tehnyt mieli jäädä sinne istuskelemaan myöhemmäksikin niin kuin muut näyttivät tekevän, mutta varhainen aamuherätys pakotti lähtemään ajoissa kotiin. Menen varmasti uudelleen, jos sellainen taas järjestetään!  
  • Viikonloppuna sain viettää sunnuntain ihan kotona. Se tuntui ylelliseltä. Kovin paljon en kuitenkaan saanut aikaan, sillä podin kovaa vatsakipua, joka jatkuu edelleen. Onneksi oli lääkkeitä kotona valmiina. Pahin terä on kivusta jo taittunut. Ehkä muutamassa viikossa taas paranen. 
  • Töissä oli tänään levotonta. Ehkäpä huominen on parempi. Sain kuitenkin yhdet kokeet korjattua ennen kuin lähdin kotiin.