Tultiin eilen juhannuksenvietosta mökiltä. Piti lähteä eteenpäin tänään, mutta taidamme jättää huomisaamuun, niin pyykkikone ehtii laulaa enemmän.

Nyt ovat juhannukseksi hankitut pihvit uunissa --- viimeinen käyttöpäivä eilen. Niin voi käydä, jos kaikki tuovat vähän ruokaa... Kiitollisuuden aihe: ruokaa on yllin kyllin. (Muistelemmekohan tätä tippa linssissä myöhemmin,jos maailman ruokatilanne kovasti huononee?)  

Eilen kakkukahvittelimme sukulaisten kanssa "laiturin avajaisten" merkeissä. Hienoa, että on sukulaisia ja heitä joskus myös tapaa. Toimme serkun äidin tullessamme kaupunkiin. Tänään seuraavat käyttäjät jo nauttivat uudesta laiturista ja saunan löylyistä. Armaani on tosi hyvä rakentaja! :-) 

Olen järjestellyt tänään sukukokousta, 80-vuotispäiviä ja vuorotteluvapaata. Ihmeen hyvin on mennyt. Toivottavasti kaikki tapahtumat onnistuvat. 

Ihana kesäpäivä on menossa. Jos ehdin, menen illalla vähän ulos.

Kesäkurpitsani ovat nousseet taimelle. Ta siis kolme sellaista. Samoin on merkkejä auringonkukistani. Kasvun ihme yllättää. (Armaani osti valmiita taimia, ja ne kukoistavat komeasti.)