Tänään oli odotettu Katia-myrskyn jälkitila Suomessa. Kovaa tuulta ja sadekuuroja oli ajoittain, mutta välillä kyllä oli poutaa ja aurinko paisteli. Vaihtelevaa säätä siis. Päivän aikana lämpötila laski huomattavasti, niin että illalla kotiin tullessa satesessa kastuin ja palelin. Ihana päästä kodin lämpöön, jossa Armaani heti keitteli kupposet kuumaa teetä.

Syksy on selvästi tulossa kovaa kyytiä. Kaikissa vuodenajoissa on omat hyvät puolensa. Syksy voi olla kaunis, kuulas, raikas. Puolukat kypsyvät pian.  

Kävin Hanna-työn infotilaisuudessa. Kerrottiin, miten voi auttaa maailman kärsiviä naisia. Rahallista apua tärkeämpää on rukous, vaikka vain minuutti päivässä, sanottiin. Kun sadassa maassa rukoillaan, käytännössä aina joku rukoilee...

Hanna-työn tuloksista kertoivat kiitolliset tarinat radio-ohjelmien kuuntelijoilta. He kertoivat elämänsä muuttuneen, toivottoman tilanteen muuttuneen toiveikkaaksi. 

Sain aloitettua työhuoneprojektin. Kassillinen lehtiä on jo menossa paperinkeräykseen.

Löysin netistä vanhempieni kotikaupungin seniori-infoa. Toivottavasti suostuvat pian ottamaan apua vastaan, kun sitä ilmeisesti olisi saatavissa. Olen kiitollinen siitä, että vanhemmat ovat pärjänneet näinkin pitkään kahdestaan. Toivottavasti saavat olla yhdessä elämänsä loppuun asti ja sinnitellä vielä pitkään kotona, kuten haluaisivat.