Reissuissa on mukavaa, mutta kun niitä alkaa olla usein, kotonaolokin alkaa viehättää ihan uudella tavalla.

Palasin tänään kotiin. Kastelin nuutuneet ulkokukat, pakastin mukanani tuomiani mansikoita ja pesin pyykkiä. Hauskaa puuhastella kotona.

Tapasin eilen rakkaita ystäviä. Se oli NIIN NIIN kivaa. Totesimme olevamme hyvin rikkaita ihmisiä, kun meillä on niin hyviä ystäviä.

Saunominen savolaisen järven rannalla oli myös nautinnollista taas kerran.

Hyttyset kiusasivat muita paitsi minua. Keksin selityksen, joka vahvistui äsken lukiessani netistä Hesaria: olin syönyt edellisenä päivänä valkosipulia. Popsin kaksi isoa marinoitua kynttä sekä valkosipuliperunoita. Hyttyset suorastaan nyrpistelivät kärsäänsä ja pakenivat luotani! Koska pidän erittäin paljon valkosipulista, taidankin ottaa tavaksi Offin levittelyn sijaan valkosipulin napostelun. Jääkaapissa onkin marinoituja valkosipulinkynsiä melkein kokonainen purkillinen vielä. Siitä metsään lähtiessä evästä!

Äiti vaikutti onnelliselta juhlien jälkeen. Ihanaa.

Armaani taas autteli appivanhempiaan. Tosi kivaa.

Kotona oli hellesää. Tuntuu mukavalta, kun voi mennä pihalle sen kummemmin pukeutumatta ja istuskella siellä palelematta. Harvinaista herkkua näillä leveysasteilla.

Yksi amppelikukka oli ihan nuutunut. Sain sen kastelemalla elpymään.

Ylihuomenna pitäisi taas lähteä pitkälle automatkalle viikonlopuksi. Selkä on ihan  romuna. Toivottavasti se omaan sänkyyn päästyään lakkaa oirehtimasta ja pääsemme matkaan. Ja matkalta takaisin ja sen jälkeen pian  mökille.