• Nyt lämpenee! Aamulla oli +4°C, iltapäivällä +14°C. 
  • Kävin katselemassa kevään merkkejä luonnossa. Tällaista havaitsin tänään: keltaisia krookuksia nupulla kukkapenkissämme, tulppaanit tai narsissit nousemassa toisella puolella, sininen ja valkoinen kevätkukka polun varressa (skilloja?), apilanlehtiä, poimulehtiä ja metsämansikanlehtiä nousemassa myös, kaksi urospeippoa kisailemassa kävelytien yllä, metsät täynnä riemukasta viserrystä, varsinkin peippojen ja mustarastaiden... 
  • Maanantaina liukastuin töihin mennessä oikopolulla ja kaaduin, mutta ei onneksi käynyt pahemmin. Olin jostakin syystä sattunut laittamaan sadehousut ylleni varmuuden vuoksi, ja niinpä vain ne likaantuivat ja vähän takki ja hanska. Päivä sujui kuitenkin normaalisti. Samassa paikassa liukastuin muutama vuosi sitten myös, mutta en ole saanut vaihdettua reittiä. Nyt yritän muistaa kääntyä ennen oikopolkua, vaikka pysäköity auto peittää näkyvyyden, joten en millään tahdo muistaa reitinvaihtoa.
  • Työruuhka rasittaa, mutta olen iloinen siitä, että olen saanut tänään ainepinon ja yhden koepaperipinon korjattua. Huomenna odottavat kahdet kokeet, opiskelukirja ja esseen kirjoitus. Milloinkahan saisin oman tutkimukseni tehtyä, sillä palautus on jo muutaman viikon kuluttua? Kunpa olisivat illat ja viikonloput työstä vapaita, niin ehtisi opiskeluja hoitaa, sillä aiheet ovat todella mielenkiintoisia. On myös kiinnostavaa oppia uutta.