Mahtavaa olla lomalla. Työpaikalla tosin vierähti muutama tunti, mutta sainpa myös jonkin verran hommia tehtyä ja yhteen kritiikkiin vastattua. Ylihuomenna menen taas... Parasta oli, että tarjolla oli ruokaa, koska tiloja on vuokrattu kesäaktiviteeteille. Sain lounassetelilounaan.

Kävin myös kaupungilla. Mikä nautinto olikaan kävellä kiireettä kaduilla ja kaupoissa! Ihan kuin "tavalliset ihmiset".

Tapasin rakkaan ystävän ja istuksimme rauhassa juttelemassa viihtyisässä kahvilassa.

Kävin eräässä ultraäänitutkimuksessakin, ja sen tehnyt lääkäri osoittautui hyvin miellyttäväksi. Mies paikallaan - henkilö jonka mielestä työ on mukavaa, sanoisin. Tutkimuksen tulos oli onneksi negatiivinen eli ei mitään vaarallisia muutoksia.

Kotimatkalla bussissa uppouduin niin kirjaan, että meinasin huristaa pysäkkini ohi. Hienoa, että kirjan juoni alkoi vetää, sillä se meinasi jo jäädä kesken, kun en sitä kirjapiiriin mennessä saanut luettua kuin kolmanneksen. Nyt jatkan loppuun. Ihanaa, että pystyn lukemaan, vaikka se entistä hitaampaa onkin. 

Sää on mitä parhain, ja huomenna vielä lämpeneekin. On ihanaa olla lomalla juuri nyt.

 *****

Mustarastaan poikanen lähti pesästä eilen. Oli liikuttavaa katsella, kuinka se kokeili siipiään ja pyrähteli sinne tänne. Välillä se tirskutteli jotakin, ja olin kuulevinani aikuisemman vastauksen. Varmaan molemmat vanhemmat seurasivat syrjemmältä silmä kovana, kuinka jälkeläinen selviytyy. Onneksi ei oravaakaan näkynyt.