• Mainio hiihtolomapäivä taas. Aamulla pakkasta oli -16˚C, mutta iltapäivällä vain -8˚C. Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta.
  • Aamulla oli aikaa lukea Hesari kokonaan. Loman ylellisyyttä.
  • Lähdin ulos vasta klo 11:n maissa, kun aurinko oli ehtinyt hiukan lämmittää ilmaa. Tein kävelylenkin kauniissa ympäristössä. Otin muutamia kuvia. Tällä kertaa laitoin taskuuni fleecehanskan puhelimenlämmittäjäksi. Ilmeisesti siitä oli apua, koska sain useita kuvia otettua. 
  • Kotiin palattuani teimme ruokaa. Broilerinleikkeitä lime-persiljamarinadilla, kaupan uusi kokeilu.  Hyvää oli.
  • Iltapäivällä lähdimme hiihtämään. Minä valitsin 5 km  jääladun, kun taas Armaani lähti pidemmälle metsäreitille. Sovimme tapaavamme ulkoilumajalla, mutta kun sinne hiihtolenkkini jälkeen yritin, siellä olikin yksityistilaisuus. Antoivat kuitenkin käväistä wc:ssä... (Osallistujien ulkonäöstä ja kaljan määrästä päättelin, että kyseessä olivat joko polttarit tai varpajaiset.) En voinut hikisenä jäädä ulos odottelemaan Armastani yli puoleksi tunniksi, joten päätin hiihtää kotiin. Tulikin sitten paljon pitempi hiihtoretki, mikä ei ollenkaan haitannut. 
  • Hiihtäminen on kerta kaikkiaan ihanaa. Sitä voi harrastaa kuka vain kunnosta riippumatta. Se kehittää laajasti eri lihaksia ja hapenottokykyä. Siinä saa esteettisiä elämyksiä, kun katselee ympärilleen. Järveltä saa myös uuden näkökulman rantojen rakennuksiin ja maisemiin.
  • Kahvit juotuamme (kotona, kun ei majalle päässyt) lähdimme ostoksille. Tarkoitus oli mennä tapahtumasn, joka pidettiin keskustassa. Emme kuitenkaan löytäneet parkkipaikkaa mistään (kaksi pysäköintihallia katsottiin tarkasti läpi), joten luovuimme ajatuksesta osallistua paikkakunnan elämään ja ajoimme suosiolla Prismaan ruokaostoksille. Siellä oli erittäin hiljaista, sillä kaikki olivat ilmeisesti illan tapahtumassa keskustassa. 
  • Kotiin palattuamme minun piti leipoa porkkanakakku, mutta uuvuin jo raastamisvaiheen jälkeen, kun ei ollut konetta, jolla homma olisi käynyt sutjakkaasti. Päätin jättää leipomisen huomisaamuun. Meille on mahdollisesti tulossa vieraita viikonloppuna, jos paranevat flunssistaan. 
  • Sain pestyä talvitakin, jossa olen hikoillut monet ulkoilulenkit. Jos ei se ehdi kuivua yön aikana,  verhoudun huomenna vanhaan laajaan untuvatakkiini, joka saa minut näyttämään sohvalta. Huvitusta ympäristölle.