• Kesäksi odotettu korkeapaine tulikin nyt! Ihan kiva, että sai palata takaisin keveään kesätakkiin. Maanviljelijät saivat kaivatut puintikelit ja kaikki ihmiset vaikuttavat tyytyväisemmiltä.
  • Viikonloppuna kävimme mökillä ja äidin luona. Äidin hiukset oli kauniisti leikattu. Joimme kahvit, koska äti oli vakuuttunut siitä, ettei hänelle ollut annettu päiväkahveja (hoitajat olivat eri mieltä...) ja sen jälkeen ulkoilimme yhdessä.
  • Armaani kavereita oli meillä eilen kylässä. Leivoin marja-aroniapiirakkaa. Hiukan erikoiselta maistui silloin, kun ei ehtinyt jäähtyä, mutta äsken jääkaappikylmänä se oli varsin hyvää. Tänään pitäisi tehdä jotakin lopuille marja-aronioille.
  • Töissä on ollut aika sähinää, mutta kaikki on mennyt kuitenkin mukavasti. Paljon sitä ehtii saada aikaan työpäivän aikana. Jos olisi kotona, saisi varmaan vain Hesarin luettua.
  •  Pyykkikone taas ahertaa puolestani kylppärissä. Helppoa tuo pyykkihuolto verrattuna vaikkapa isoäitieni aikaan (vesipata rannassa, pyykkilauta apuna).
  • Kävin tänään erikoislääkärillä, johon sain työterveyslääkäriltä lähetteen.  Olipa todella tehokasta ja nopeaa. Pieni toimenpide kahteen kertaan, tutkimus, oireiden kysely, mahdollisten aiheuttajien spekulointi, tutkimuslähete, labralähete, oman vastaavan kokemuksen kertominen sekä aiempien labratulosten tarkistaminen sujuivat vajaassa kymmenessä minuutissa. Ilmeisestikään vaivani ei ole vaarallinen eikä sille todennäköisesti voida myöskään tehdä mitään. Johtuu ikääntymisestämme, kuten ilmeisesti kanssani samanikäinen lääkäri totesi. Jään odottamaan labratuloksia ja sähköpostia lääkäriltä.  
  • Labrahoitaja oli myös todella ystävällinen ja mukava. Hän jutteli niitä näitä ja otti näytteen niin taitavasti, ettei sattunut yhtään.