• Olen viimein päässyt pyöräilemään oikein kunnolla. Sähköpyöräilemään. Mökillä ajelin pikkuteitä 23 km lenkin sunnuntaina mahtavan kauniissa kesäsäässä. Tänään tein täällä lomakodin lähistöllä kaksi pyörälenkkiä, yhteensä 29 km. Niin ihanaa ja hauskaa - kesän nautinnollisimpia kokemuksia.
  • Pyörällä pääsee paljon kätevämmin ja usein nopeamminkin paikasta toiseen kuin autolla tai varsinkaan julkisilla. Voi lähteä, milloin haluaa, ja mennä suoraan sinne, minne haluaa.
  • Sähköpyöräni saa ihmiset kommentoimaan. Se on aika yllättävää. Tänään pylvääseen oman fillarinsa kanssa kaupan edessä nojaillut mies kyseli pyöräni ominaisuuksista, hinnasta ym. Tuli mukava keskustelu. Muutama viikko sitten eräs mummeli puhkesi puhumaan, kuinka hän on kateellinen sähköpyörästä, kun hänen oma pyöränsä on niin vanha. En enää ollenkaan usko, että hämäläiset olisivat juroja ja sulkeutuneita!
  • Tuntuu, että olemme koko ajan menossa emmekä ole montakaan yötä nukkuneet kotona tänä kesänä. Kiitollinen näkökulma asiaan on se, että onhan mainiota, että on niin monia paikkoja, joissa voi kesäänsä viettää. Syksyllä voi sitten nauttia siitä, että on aikaa olla kotonakin, toivottavasti ainakin.
  • Ulkomaanmatkoja emme ole tänäkään kesänä tehneet. Koen kylläkin myös niin, etten millään haluaisi menettää yhtään hetkeä tästä Suomen suvesta. Onneksi syksyllä on suunnitelmissani lyhyt reissu itänaapuriin.
  • Olimme toissapäivänä ja eilen Armaani suvun kanssa maalla. On hienoa, että viihdymme porukalla hyvin yhdessä ja on kivaa. Nyt kun paikalla on myös uutukaisia pikkulapsia, tunnelma on omanlaisensa verrattuna aiempiin kesiin, kun on oltu aikuisten ja kissojen kesken. 
  • Aamulla oli tosi kylmä viima ja tuli aivan vilustunut olo pyöräilllessä. Paluumatkalla onneksi oli parempi, kun lisäsin tuultapitävän takin. Ilta toikin esiin auringon ja tuulikin vähän tyyntyi. Siksi olikin pakko lähteä uudestaan ajelemaan, tällä kertaa yhdessä Armaani kanssa.
  • Kävin aamupäivällä ex tempore paikallisella kampaajalla, kun olivat hiukset venähtäneet roikkuviksi ja oma kampaaja on vielä lomalla. Mukava tyttö leikkasi hiukset ja hieroi päänahan voimakkain ottein. Rentouttavaa!
  • Samalla reissulla hoitui eräs pankkiasia ja löysin äidille uuden puseron. Ystävällistä asiakaspalvelua kaikkialla.
  • Äiti oli surullisella mielellä, kun soitin, mutta murhe unohtui rupatellessamme, ja lopuksi hän toivottikin iloisella äänellä hyvää illanjatkoa. Olen niin iloinen siitä, että suuri huoleni äidin hoidosta on väistynyt ja tunnen äidin olevan hyvässä hoivassa. Muisti hänellä heikkenee kaiken aikaa, mutta vielä voimme jutella asioista ja hän kiinnoostuneena kuuntelee, kun kerron häneltä jo unohtuneista asioista. Äiti ihmettelee, kuinka saatan muistaa niin paljon vanhoja asioita!
  • Yö jo pimenee. Valoisa alkukesä on muisto vain. Lämpimät heinäkuun hämärät eivät ole vielä tulleet (pelkkä hämärä vain), ja elokuun kuutamoöihin on vielä hiukan aikaa. Miten nopeasti kaikki onkaan taas ohi.  Vuosi vuodelta yhä nopeammin. Mahtavan monta kesää olenkin jo saanut elämäni aikana viettää!